Contact

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of dit contactformulier.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen voor met betrekking tot ledverlichting hebben wij voor u op een rij gezet.

Jazeker, als je voor ledverlichting kiest met de juiste hoogwaardige componenten, kan dit wel tot 70% energie besparing opleveren. Een rede dus om snel aan de slag te gaan, waarbij wij u feilloos kunnen helpen. Zo maken wij o.a. geheel vrijblijvend een terugverdienoverzicht voor u.

Door in je bedrijfspand de huidige oude verlichting te vervangen voor ledverlichting, ga je doorgaans al minstens één enegielabel omhoog. En dat komt mooi uit, want vanaf 1 januari 2023 gelden er nieuwe duurzaamheidsregels voor kantoor- en bedrijfspanden. De rijksoverheid heeft bepaald dat vanaf die datum elke onderneming met een kantoorruimte groter dan 100m2 minimaal het energielabel C hebben. Anders mag het niet meer als werkplek gebruikt worden. Naast ledverlichting helpt het o.a. ook om te investeren in energiezuinige verwarming. Wij hebben dan ook een breed assortiment aan zuinige Infrarood verwarming. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden.  

Er is een groot kwaliteitsverschil in ledverlichting. De door onze inkopers zelf geïmporteerde ledverlichting voldoet aan de hoogste eisen en heeft een levensduur van in het algemeen minstens 50.000 uur

Naast de term “Lumen” die je tegenkomt bij verlichting, is ook “lux” een veelgebruikte term. Deze termen hebben verschillende betekenissen 

Lumen gebruiken we om de hoeveelheid licht aan te duiden die een lamp -in alle richtingen- uit kan stralen direct vanuit de lamp zelf. Lux gebruiken we om aan te geven hoeveel licht er op een bepaald oppervlakte kan schijnen. Middels Dialux berekeningen, kunnen wij u perfect adviseren welke ledverlichting de juiste hoeveelheid lux geeft in de door u gebruikte ruimte’(s) .